Nawigacja:    Strona główna    >>    Warsztaty (opinie uczestników)

Opinie uczestników

Dla rodziców

Dla Szkół Rodzenia

Dla Klubów MAM

Opinie uczestników

Opinie uczestników warsztatów

Zobacz również inne opinie uczestniczek projektu "Mama wraca do pracy"


Serdecznie polecam wszystkim, którzy potrzebują konkretnych narzędzi do pracy z dzieckiem. W miłej, pełnej zrozumienia atmosferze dowiesz się, jak pomóc swojemu dziecku radzić sobie z trudnymi emocjami, co z pewnością wpłynie na pozytywne relacje między Wami. Pełna zapału zabieram się do wdrożenia poznanych strategii w naszym rodzinnym życiu.

Karolina

Gdańsk, 28 października 2017 r.


Poznałam dokładnie / dogłębnie komunikaty, które mogę dawać dziecku, by te otwarcie i bez problemu mówiło o swoich emocjach.

Kasia D.

Gdańsk, 28 października 2017 r.


Warsztaty Coachingowe Love to nie strata czasu, tylko inwestycja w przyszłość naszych relacji z dzieckiem. Bardzo fajnie i przystępnie prowadzone zajęcia, dzięki nim zauważyłam, gdzie popełniłam błąd. Zawsze twierdziłam, że rozmowa z dzieckiem jest ważna, ale tą rozmowę trzeba umieć odpowiednio przeprowadzić, bo to od nas rodziców zależy przyszłość dzieci. I to naprawdę nie są czcze gadki. Polecam bardzo serdecznie każdemu sfrustrowanemu rodzicowi, który już nie wie, jak radzić sobie z własnym dzieckiem i swoimi trudnymi emocjami.

Monika – bardzo dziękuję :)


Anonim

Reda, 28 września 2017 r.


Bardzo fajne warsztaty, które uczą rozmowy z dzieckiem i postrzegania świata z jego perspektywy. Coach Monika w bardzo łatwy i przystępny sposób nauczyła nas jak radzić sobie z emocjami u dzieci. Kolejny raz korzystam z usług Coachingowe Love i kolejny raz się nie zawiodłam. Na pewno jeszcze tu wrócę.

Anonim

Reda, 28 września 2017 r.


Warsztaty ciekawe. Ukazujące nowe możliwości na drodze komunikacji rodzic-dziecko. Przedstawienie przykładów dialogów, prowadzenia i podtrzymania rozmowy. Pokazanie możliwości na budowaniu w sobie, dziecku pewności siebie. Otworzenie i spojrzenie oczami swego wewnętrznego dziecka na sytuacje w której znajduje się obecnie nasze dziecko i jaka dla niego może być to skala wartości.

Anonim

Reda, 28 września 2017 r.


Warsztaty bardzo bardzo bardzo godne polecenia, po pierwsze z uwagi na prowadzącą Monikę – genialnego coacha i mówcę, a po drugie z uwagi na ilość rzetelnych i jakże wspaniałych informacji, przekazywanych w sposób zapierający dech w piersiach oraz pozwalający na 100% skupienia od początku warsztatów aż do końca. Grupa bardzo kameralna, co pozwoliło na dogłębną analizę każdego przypadku i licznych nurtujących problemów. W ciągu 6 godzin została nam przekazana ogromna ilość wiedzy, która myślę, że w każdej z nas uczestniczek zagości na długo i pozwoli na zupełne wdrożenie w życie rodziny. Jestem pewna, że spotkam się z Moniką jeszcze raz! Do zobaczenia!

Anonim

Reda, 28 września 2017 r.


Fajne i pomocne modele rozmów, super, że opierasz się na własnym przykładzie, dobra forma warsztatu - czuć doświadczenie coacha. Zamiast filmów z sieci, może zastanów się nad scenkami z rodziną? Fajnie byłoby na warsztatach odgrywać scenki i analizować.

P.M.

Wrocław, 2 września 2017 r.


Jestem po raz pierwszy na tego typu warsztatach. Moje odczucia są bardzo pozytywne. Wzbogaciły mnie o nowe doświadczenia. Nie zmieniłabym nic pod względem organizacyjnym. Wymiana doświadczeń innych rodziców bardzo pomocna! Dziękuję :) za super spotkanie :)

A.O.

Wrocław, 2 września 2017 r.


Jestem bardzo zadowolona z warsztatów.Będę je polecała innym. Jedyną rzeczą, której ja potrzebuję to ściąga z zajęć! Żebym mogła do ważnych informacji wrócić w razie zapomnienia.

Anonim

Wrocław, 2 września 2017 r.


Więcej opisu przykładów tzn. opis jakiejś sytuacji i wspólnie omawiamy, także scenki można odgrywać, ale może nie pisząc tylko na gorąco np. dwóch uczestników : 1 to dziecko,2 to rodzic i później wszyscy analizujemy, to co można zrobić inaczej :)

U.J.

Wrocław, 2 września 2017 r.


Dobrze dobrany materiał: tematy, wiedza teoretyczna, ćwiczenia, dyskusje. Filmy ciekawie urozmaiciły program szkolenia. Bardzo dobrze mówisz: spokojnie, na temat, bez zbędnych dygresji. Bardzo dobrze stymulujesz rozmowę. Podoba mi się, że skupiasz się na indywidualnych problemach, na boku, niekoniecznie "wszyscy na forum". Nie wiem czy większa ilość uczestników to dobry pomysł, bo te 6 osób było w sam raz. Wypowiedzi innych nie były przytłaczające. Zapraszam ponownie!! Następnym razem może uda się wyskoczyć na winko.

Z.Ł.

Wrocław, 2 września 2017 r.


Dziękuję za zwrócenie uwagi na to, żeby pamiętać, iż to my - rodzice jesteśmy dorośli i potrafimy już większym czy mniejszym stopniu panować nad swoimi emocjami, to dziecko jeszcze się uczy i to dziecka emocje są ważniejsze, to jemu trzeba pomóc i wskazać drogę, nie skupiać się na sobie, ale na małym człowieku, który uczy się życia.

Anonim

Wrocław, 2 września 2017 r.





<< wstecz (strona główna)